Повідомлення про смерть 64-річного жителя Сарн до поліції надійшло дев’ятого січня вранці. Відповідно до лікарського свідоцтва чоловік помер унаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень. Поліцейські затримали причетного до злочину зловмисника.

Слідчо-оперативна група встановила, що 41-річний син, який ніде не працює і зловживає спиртними напоями, неодноразово піднімав руку на батька. Сьомого січня, коли дружина повернулася із гостин, застала побитого чоловіка, який стогнав від болю. Натомість захмелілий син спав. За медичною допомогою потерпілий не звертався, а вже через два дні на ранок помер.

Нанесені удари руками і ногами по всьому тілу спричинили у 64-річного чоловіка травму грудної клітки з чисельними переломами ребер, ушкодження органів грудної порожнини та плевропульмональний шок.

41-річному зловмиснику повідомили про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні, передбаченому частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відділ комунікації поліції Рівненської області