Повідомлення про крадіжку з будинку дитини на вулиці Поповича обласного центру надійшло до поліції 25 січня о пів на одинадцяту дня від директора закладу.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку. З’ясувалося, що невідома особа із приміщення одного із кабінетів викрала ноутбук.

Оперативники Рівненського відділу поліції одразу вийшли й на слід злодія. Неподалік дитячого будинку вони зупинили підозрілу жінку з ноутбуком в руках. Нею виявилась 29-річна рівнянка, яка раніше приводила у заклад свою доньку та добре знала де, що знаходилось, спокусившись на портативний комп’ютер.

За фактом крадіжки з проникненням у приміщення поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

З’ясувалося, що жінка вже перебувала на лаві підсудних за скоєння крадіжки, однак тоді відбулася умовним терміном. Тепер до її «послужного» списку додасться ще один кримінальний епізод, за який вона може сісти за ґрати на шість років, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.