Флешмоб на підтримку українських військових “22Pushup_Challenge” набирає популярності у соціальній мережі “Фейсбук”.

Учасники флешмобу віджимаються, відео цього завантажують у соцмережі, а естафету передають друзям. Таким чином намагаються привернути увагу суспільства до проблем, з якими зіткнулися військові, що повернулися із АТО та показати їм, що вони не самі.

Днями естафету підтримали співробітники патрульної поліції Рівного.

“#22pushupchallenge Всі побачили хвилю 22pushupchallenge яка прокотилась Україною в підтримку військових які повертаються з війни, щоб взбадьорити людей ,які рахують що війна завершилась ,що молодий козак який побачив той інший світ сповнений смерті і страждань не так просто може повернутись в мирне життя , і що йому потрібна підтримка,просто сильно потиснута рука,розуміння ,робота…

Щоб привернути увагу на регіональному рівні в Рівненській області ми передаємо естафету 22pushupchallenge Головному Управлінню Національної Поліції в Рівненські обл. та генералу Присяжнюку Валерію Павловичу, Головному управлінню ДСНС у Рівненській області і їх очільнику генералу Круку Сергію Івановичу. Ну і щоб тема була піднята на найвищому рівні Голові Рівненської обласної державної адміністрації Муляренку Олексію Віталійовичу, Олексій Муляренко, Svetlana Karachun, Віктор Козак.

P.S.патрульні відтискаються кожний день перед зміною,” – написав у своєму “Фейсбук” начальник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук.

Підтримали естафету патрульних і рятувальники. Вони опублікували відео та фото, як віджимаються, естафету ж флешмобу передали сусіднім Волинській і Тернопільській областям.

“27 січня співробітники Головного управління ДСНС у Рівненській області прийняли участь в естафеті «22 Pushup Challenge» в підтримку воїнів-учасників та ветеранів АТО, що повернулися із району виконання бойових завдань на Сході нашої країни.
Естафету, на яку рівненські рятувальники відгукнулися на запрошення патрульних поліцейських, співробітники Служби порятунку Рівненщини передали своїм колегам з Волинської та Тернопільської областей”, – йдеться у повідомленні ГУ ДСНС у Рівненській області.