Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 30 січня, близько десятої ранку на вулиці Адама Міцкевича обласного центру.

Правоохоронці на місці події з’ясували, що 20-річний житель селища Демидівка, керуючи автомобілем «Geely», на вулиці А. Міцкевича обласного центру скоїв наїзд на пішохода, 24-річну жительку Дубровицького району, яка перетинала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході.

Унаслідок ДТП жінка, яка перебувала на четвертому місяці вагітності, отримала забої м’яких частин тіла. Її госпіталізували у гінекологічне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні.

Поліцейські за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

У водія іномарки відібрали зразки крові на предмет визначення стану алкогольного сп’яніння. Утім, за словами свідків події, кермувальник за зовнішніми ознаками був тверезий, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.