П’ять екіпажів патрульної поліції Рівного минулої ночі наздоганяли автомобіль “BMW X6”.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Рівного, близько 2:00 водій проїхав на заборонений сигнал світлофора, вимогу про зупинку він проігнорував і почав втікати.

Під час погоні елітний позашляховик неодноразово грубо порушував правила, створював аварійні ситуації. Також водій намагався протаранити патрульні екіпажі. На швидкості 200 км/год наїхав на вибоїну та пошкодив переднє праве колесо. Екіпажі заблокували автівку поблизу с.Олександрія.

У Рівному була погоняП’ять екіпажів патрульної поліції Рівного ганялися цієї ночі за автомобілем BMW X6. Близько 2:00 водій проїхав на заборонений сигнал світлофора, вимогу про зупинку водій проігнорував і почав втікати, повідомили у прес-службі патрульної поліції міста. Під час погоні елітний позашляховик неодноразово грубо порушував правила, створював аварійні ситуації. Також водій намагався протаранити патрульні екіпажі. На швидкості 200 км/год наїхав на вибоїну та пошкодив переднє праве колесо. Екіпажі заблокували автівку поблизу с.Олександрія. Водій не мав при собі документів. 23-річний мешканець міста Вараш в крові мав велику дозу алкоголю — 1,27 проміле. На правопорушника склали одразу кілька адмінматеріалів за керування у стані сп’яніння, незупинку на вимогу поліції, проїзд на заборонений сигнал і відсутність документів.

Опубліковано Типове Рівне 31 січня 2017 р.

За кермом авто був 23-річний мешканець міста Вараш. Водій не мав при собі документів, а в крові у нього виявили велику дозу алкоголю — 1,27 проміле. На правопорушника склали одразу кілька адмінматеріалів за керування у стані сп’яніння, незупинку на вимогу поліції, проїзд на заборонений сигнал і відсутність документів.