Вантажівка та легковик зіткнулися на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу села Велика Омеляна. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 10 лютого.

Правоохоронці встановили, що 42-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Skoda Fabia», не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Renault-130» під керуванням 50-річного жителяЛьвівської області.

Намагаючись уникнути зіткнення, вантажівка вчинили різкий маневр та перекинулась, перекривши таким чином всю смугу руху.

Водія легковика каретою швидкої допомоги доставили у Рівненську центральну міську лікарню. Медики діагностували у нього відкритий перелом лівого стегна та попередньо госпіталізували у реанімаційне відділення медзакладу, звідки після надання необхідної допомоги перевели у травматологічне відділення.

Водій вантажівки унаслідок ДТП не постраждав. Для усунення наслідків дорожньо-транспортної пригоди були залучені рятувальники.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, поідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.