Поки у важкому стані мати знаходилась в лікарні після нападу батька, дитину вдома доглядали патрульні.

Як повідомили у патрульній поліції Рівного, ввечері 15 лютого під час оформлення ДТП з потерпілими на вулиці Соборній, до патрульного автомобіля підійшов невідомий чоловік з закривавленим обличчям і намагався відкрити його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному чоловік намагався вбити дружину в розважальному закладі

Інспектор вийшла до нього запитати, що сталось і він повідомив, що вбив свою дружину в одному з закладів. А також попросив, щоб йому дали пістолет застрелитись.

Чоловіка попросили лишатись на місці, але він почав тікати. Патрульний намагався обмежити пересування останнього, але той зненацька почав наносити йому удари кулаком по обличчю.

З допомогою небайдужих громадян чоловіка затримали і застосовали спец засіб кайданки, на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Капралу викликали швидку медичну допомогу, попередній діагноз: рвані рани губ.

Під час слікування з правопорушником, який справді мав інцидент в одному із закладів, після якого його дружину госпіталізували, він повідомив, що в квартирі залишилась дитина віком рік і 2 місяці.

Патрульні з’ясували, де знаходиться дитина і в помешканні справді знаходився хлопчик без нагляду дорослих і плакав. Близько години патрульні доглядали дитину, поки не знайшли близьких родичів і не передали їм під опіку дитину.

В той час матір дитини знаходилась в лікарні з важкими травмами, а батька затримали, оскільки він, ймовірно, причетний до вчинення тяжкого злочину.