Зловмисник обікрав приватний офіс, кабінет комунального закладу та страхової компанії у селищі Володимирець, а також ошукав жінку. А під час його затримання, виявили ще й наркотики.

До поліції 12 лютого повідомила 41-річна жителька Володимирця, що невідома особа обікрала її приватний офіс. Слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа шляхом віджиму пластикового вікна викрала з приміщення два модеми, USB подовжувач та п’ять тисяч гривень.

Згодом правоохоронці зафіксували ще й крадіжку з кабінету місцевого комунального закладу, звідки невідомі викрали ноутбук, зарядний пристрій, мишку та електронний вимірювач. А восьмого січня із приміщення страхової компанії невідомі викрали фотоапарат, дві тисячі 400 гривень та 380 доларів США.

За фактом крадіжок з проникненням у приміщення поліцейські розпочали досудові розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Завдяки проведеним слідчим та розшуковим заходам працівники поліції Володимирецького відділення поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець, у ході затримання якого під час поверхневого огляду оперативники виявили та вилучили два поліетиленових пакетики з перветином вагою один грам.

«Чоловік зізнався у скоєному, тим паче під час огляду його помешкання поліцейські виявили крадений ноутбук, модем та флеш-карту, — повідомив начальник Володимирецького відділу поліції Віталій Березовський. — Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень».

Крім того, до поліції звернулась 37-річна жителька села Новосілки, що її ошукав малознайомий. Чоловік пообіцяв жінці привезти та встановити міжкімнатні двері, за що взяв аванс у розмірі 10 тисяч гривень. Однак ні дверей, ні грошей господиня так і не отримала. Правоохоронці встановили причетність 25-річного жителя Володимирця ще й до цього скоєного злочину. Тож за фактом шахрайства поліцейські проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

А ще одна стаття у молодика додалася за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів. За частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування.

Тепер за усі свої злочинні діяння чоловік може опинитися за ґратами на шість років, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.