Дві вантажівки не розминулись на автодорозі Київ-Чоп. Унаслідок цього троє людей потрапили до лікарні. Сталася ДТП 19 лютого.

Поліцейські з’ясували, що 18-річний житель міста Камянка Чернігівської області, водій «Mercedes-Benz Atego», рухаючись зі сторони Львова у напрямку Києва не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «MAN 10150» під керуванням громадянина Білорусії, 42-річного жителя міста Пінськ.

У результаті ДТП білоруса каретою швидкої медичної допомоги доставили у приймальне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні, де у нього діагностували закриту травму грудної клітки та перелом руки. Після надання необхідної медичної допомоги чоловіка відпустили.

Водій вантажівки «Mercedes» та пасажир, 23-річний житель Полтавської області, отримали множинні забої та гематоми різних частин тіла. Їх госпіталізували у травматологічне відділення Рівненської центральної міської лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.