Що важливіше: особисте життя чи кар’єрне зростання? На перший погляд, відповідь очевидна, тим не менше, це питання залишається актуальним.

Отже, 58% респондентів зазначають, що їм доводилося жертвувати сім’єю заради кар’єри, а 23% вдається гармонійно поєднувати роботу й особисте життя.

Кожна людина намагається знайти баланс між роботою і особистим життям. У сучасному світі побутує стереотип про те, що у випадку кар’єрного зростання страждає особисте життя, а діти, сім’я та друзі не отримують належної уваги.

Існує безліч суджень про те, як краще поєднати особисте життя і кар’єру. Але тільки небагатьом вдається досягнути балансу.

Троє із п’яти респондентів зазначили, що, на жаль, у них не виходить безконфліктно поєднувати час для сім’ї та друзів із часом, який необхідно приділяти виконанню професійних обов’язків. Майже чверть опитаних стверджують, що їм вдається органічно поєднувати роботу й особисте життя. І всього четверо зі ста зазначили, що їм довелося відмовитися від кар’єри заради того, щоб більше часу приділяти потребам рідних.

Джерело: ЗІК