41-річного уродженця Азербайджану, громадянина Росії, за нанесення ним у грудні минулоріч умисного тяжкого тілесного ушкодження одному із підприємців Рівненщини, розшукали оперативники Рівненського відділу поліції.

Нагадаємо, у ніч на 25 грудня до приймального відділення Рівненської центральної міської лікарні із численними проникаючими колотими ранами грудної клітки та черевної порожнин доставили 43-річного рівнянина.

Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула на вулицю Небесної сотні обласного центру, встановила, що поблизу одного із розважальних закладів Рівного між двома чоловіками, які до того ж були кумами, виник конфлікт. Після словесної перепалки 41-річний росіянин наніс кілька ударів ножем у груди та живіт підприємця.

Поки очевидці надавали допомогу стікаючому кров’ю потерпілому, іноземцю вдалося зникнути. Ані за місцем проживання, ані у помешканні родичів чоловік упродовж місяця не з’являвся, тож зловмисника оголосили у розшук.

Завдяки проведеним розшуковим заходам працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції чоловіка затримали у місті Скадовську Херсонської області. Він пояснив, що не мав наміру переховуватися від слідства, а просто не знав, що його розшукує поліція.

-Громадянину Росії у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочину, — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Учора, 27 лютого, Рівненським міським судом 41-річному чоловікові обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За вчинене він може поплатитися вісьмома роками за ґратами, повідомляє Відділ комунікації.