Рівненська актриса Ніна Ніколаєва взяла участь у зйомках українського серіалу “Черговий лікар”. Її героїня Поліна з’явиться в одній із серій другого сезону.

Український серіал “Черговий лікар” – це – багатосерійна медична драма, перший сезон якої з осені минулого року вже могли побачити глядачі. Нині триває робота над зйомками другого сезону.

За словами актриси Рівненського облмуздрамтеатру Ніни Ніколаєвої, на кастинг україномовного серіалу “Черговий лікар” вона їздила влітку минулого року. Проходив він у Києві.

– І ось лиш зараз дочекалась запрошення на роль Поліни в одну з серій другого сезону серіалу. Щойно повернулась з Києва, де і відбувались зйомки в павільйоні студії Film ua. Режисер серіалу – Віктор Полторацкий. Мені було цікаво і комфортно, члени знімальної групи щирі і відкриті люди, уважні до актора. Познайомилась із цікавими акторами, в наступній серії серіалу знімався виконавець головної ролі в повнометражному фільмі “Сторожова застава”. А моїм партнером по ролі був справжній іноземець. Тому чекаємо прем’єри і дивімось українське, – ділиться враженнями Ніна Ніколаєва.

Про свою героїню Поліну, актриса розповідає, що це молода наївна дівчина, яка потрапила в кримінальну інтригу. Втім, для героїні все завершилось хепі ендом і коханням.

Довідка:

“Черговий лікар” – це суто український серіал, у якому задіяні тільки українські актори. Серіал унікальний ще й тим, що знімається він українською, колоритною і живою мовою.

У фільмі “Черговий лікар” задіяно багато молодих акторів, але поряд з ними працюють і вже добре відомі “метри” вітчизняного кінематографа, наприклад одну з головних ролей виконує Михайло Жонін, артист театру і кіно.

За сюжетом у стрічці “Черговий лікар” чотири головні героя-лікаря. У кожного з них низка медичних проблем, складних діагнозів і неординарних випадків… У кожній серії показано по дві історії двох лікарів, їх щоденна праця і вдячність пацієнтів, страх і відчай родичів та невпинна боротьба за кожне людське життя…

Головний лікар, адміністрація, медсестри – не залишаються поза увагою творців фільму. Тому стосунки всередині величезного колективу медперсоналу, їх розбіжності і взаємодопомога, інтриги і дружба теж невід’ємна частина сюжету.

Вікторія РИЧКО