Звернення до керівництва України щодо припинення торгівлі з тимчасово окупованими територіями Донецької і Луганської областей прийняли депутати Рівненської облради. Його підтримали 42 обранці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вимоги “блокади” від Рівненщини: звільнити Авакова та не торгувати з РФ

“Блокада Донбасу” на Рівненщині: чи допоможуть спалені шини виконати вимоги активістів

Біля Рівненської ОДА палили шину

Рівняни в соцмережерах про нічну “блокаду облдержадміністрації” [ФОТО, ВІДЕО]

У зверненні серед іншого озвучили наступні вимоги:

  • Перш за все – звільнення блокадників, яких сьогодні жорстоко побили і затримали правоохоронці!
  • Звільнити з посади заступника голови Нацполіції українофоба В’ячеслава Амброськіна, всі ж керівники силових відомств повинні негайно та публічно прозвітувати про свої накази, а Верховна рада має дати їм відповідну оцінку. Хай вся Україна побачить, хто має більшість у Раді: народ чи олігархи.
  • Від депутатів Парламенту – негайно ухвалити закон про заборону торгівлі з тимчасово окупованими територіями України та країною-агресором. Якщо за три роки вам, маючи на початках конституційну більшість, забракло часу, волі чи бажання напрацювати свій свободівський законопроект — підтримайте свободівський законопроект «Про заборону торгівлі з тимчасово окупованими територіями України» №2066а, який ховаєте під сукном ще з 2015 року!
  • Зупиніть будь-яку торгівлю з т. зв. «Д-ЛНР» та Росій ською Федерацією – торгівлю на крові! Жодних капітулянтських змін до Конституції щодо надання т. зв. «особливого статусу Донбасу»!
  • Від представників місцевої влади – негайно висловити свою офіційну позицію стосовно блокади торгівельних відносин із окупованими територіями!