Як повідомляв раніше портал “КРАПКА“, працівники Краматорського відділу поліції на чолі з заступником начальника відділу НП Краматорська Андрієм Думою обстріляли автомобіль. У ньому їхала рівненська журналістка Вікторія Мамотюк разом із народним депутатом Володимиром Парасюком і його помічником.

Тим часом на сайті Національної поліції з’явився коментар щодо інцеденту, який стався. Подаємо текст Відділу комунікації поліції Донецької області без правок:

Близько 22.00 на шляху між Костянтинівкою та Краматорськом була затримана автоколона з громадянами, які до цього прорвалися крізь слов’янський блокпост та нанесли травми співробітникам поліції.

Після того, як на блокпості біля Слов’янська в зону АТО прорвалася колона автомобілів з невідомими, у яких може бути зброя,поліцейські вжили необхідних заходів для безпеки мирних жителів.

По всім містам Донецької та Луганської області було направлене орієнтування.

Близько 22.00 колону автомобілів було помічено поблизу Краматорська. На вимоги зупинити рух громадяни не реагували та у черговий раз намагалися спровокувати конфлікт. З метою припинення протиправних дій співробітник поліції здійснив декілька попереджувальних пострілів у повітря.

Виявилося, що це саме та група осіб, яка раніше здійснила силовий прорив в зону АТО. Серед громадян опинився народний депутат Володимир Парасюк, який, згідно з розповсюдженою раніше заявою, мав в цей час знаходитися у лікарні.

Наразі на місце виїхала слідчо-оперативна група Краматорського відділу поліції з метою проведення слідчих дій. Триває перевірка.

Поліція Донеччини продовжує нести службу по забезпеченню правопорядку та публічної безпеки в зоні проведення антитерористичної операції.