Рівненські вагітні 15 березня завершили фотозйомки проекту “Пузата мама -2017” . Нагадаємо, зйомки тривали більше тижня, і вже у квітні за їх результатом буде відкрито фотовиставку вагітних.

Стиль фотозйомки, образи матусь продумані до дрібниць, а над  їх виконанням працювала ціла команда професіоналів.  Зйомки відбуваються у фотостудії GARNEphoto за підтримки інтернет-магазину Garne.com.ua.

Фотографували учасниць “Пузатої мами” Дмитро Шпак  та  Марина Худаніч.

Під кожен образ вагітної підбирається малюнок – боді-арт, візаж створюють  Оксана Біла та  Катерина Алексієвець.

Розмальовуть животики вагітним Марія Горуна та Юлія Горуна, фейс-арт студія “Щасливе дитинство”.

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу – феєричне шоу, де усі учасниці “Пузатої мами-2017” вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. Фінал “Пузатої мами -2017” відбудеться у “Сталевій Горі”.

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці “Пузатої мами” зможуть відвідати у Родинному центрі “Сімейка”,  Центрі розвитку дитини “Радік” та Клубі Свідомого батьківства “Мозаїка”.

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули “Яммі Маммі”, психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Данилова нададуть корисну інформацію для майбутніх мам.

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі “Манхеттен” та EgoClub, а аквааеробіку для них проведе Сімейний центр “Мама, тато, я” у басейні Центру Здоров`я та Краси «АкваРай» та інструктор Марина Попова- Веремчук у басейні розважально-оздоровчого комплексу “Підкова”.

 Оксана КРАВЕЦЬ