Відоме реаліті-шоу “Холостяк” знімали у Тунелі кохання і в Тараканівському форті, що на Рівненщині.

Нагадаємо, популярне шоу телеканалу СТБ вже побувало у наймальовничіших куточках світу, проте цього разу локацію обрали саме в Рівненській області.

За умовами шоу, Холостяк має обрати кохану з поміж 25 дівчат і в кожній серії дарує троянду тим дівчатам, які залишаються у шоу.

Героєм сьомого сезону став 29-річний чемпіон з плавання на короткі дистанції Дмитро Черкасов. Він разом із учасницями шоу вирушив у подорож найкрасивішими місцями України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Першим місцем прибуття стала Рівненщина. Учасниці проекту поселилися у парк-готелі “Швейцарія”, що в селищі Обарів. Зйомки шоу відбувалися ще влітку 2016 року, втім в ефірі глядачі змогли побачити ці кадри 17 березня.

А Холостяк обрав місцем для одного із побачень – найромантичнішу “візитну картку” Рівненщини – Тунель кохання, що у місті Клевань.

А також організував поїздку на потязі відомим тунелем.

Друге побачення відбулося у підземеллі Тараканівського форту.

Дівчата разом із Холостяком шукали привидів, та неабияк злякалися атмосфери і енергетики форту.

А ввечері Холостяк зібрав всіх дівчат, щоб провести традиційну Церемонію троянд. Одна ж із учасниць отримала поцілунок від героя проекту на очах конкуренток.

До речі, проект “Холостяк” не перші зйомки, що відбувалися у Тунелі кохання. Раніше у романтичному куточку Рівненщині вже знімали епізоди індійського фільму, різноманітні кліпи, короткометражки та рекламні ролики.