Капітальний ремонт ділянки дороги з облаштуванням світлофорів у районі перехрестя вул. Соборної та вул. Пушкіна в Рівному коштуватиме 62 тисячі 869 гривень.

Відповідний тендер проходив через систему публічних закупівель “Рrozorro”. Замовником послуг було управління ЖКГ Рівного. Відбувалися відкриті торги за переговорною процедурою.

Як зазначається на сайті “Рrozorro”, відповідно cт. 35, п. 5 виникла потреба здійснити додаткову закупівлю у того самого постачальника.

Це відбувається з метою уніфікації, стандартизації або забезпечення сумісності з наявними товарами, технологіями, роботами чи послугами, якщо заміна попереднього постачальника (виконавця робіт, надавача послуг) може призвести до несумісності або виникнення проблем технічного характеру, пов’язаних з експлуатацією та обслуговуванням“, – йдеться у повідомленні.

Тому, відбулася переговорна процедура і замовили роботи саме в того учасника, який виконував облаштувував світлофор –  Рівненської філії ДП МВС України “Інформ-Ресурси”.

Так, 21 березня на сайті “Рrozorro” опублікували договір підряду на виконання робіт, укладаний із фірмою. Ним передбачається, що ремонт дороги завершать до 31 грудня цього року.

Проте виконавці послуг зазначали, що планують завершити ремонтні роботи до Великодня.

Вікторія РИЧКО