Під час проведення зборів політичної партії «Успішна країна» до розважального закладу “Айвенго”, що в селі Колоденка Рівненського району увірвалися громадські активісти. Це сталося ввечері 24 березня.

Нагадаємо, цю партію очолює екс-мінстр доходів і зборів Олександр Клименко, який був соратником колишнього президента Віктора Януковича. Наразі він перебуває у міжнародному розшуку.

Ще напередодні зборів партії активісти в соцмережах почали обурюватися, що в Рівному “кучкуються сепаратисти”. Адже була інформація, що на  з’їзді відбується телеміст із лідером парті. Також висловлювалися припущення, що він перебуває у Росії.

Весело у нас в Ровно!!!! Сепары собрания проводят, картинки для раша тв организовывают, в партии вступают. Теперь рыдают…

Опубліковано Даниловою Оксаною 24 березень 2017 р.

В Рівному почали піднімати голову сепари…Блокуємо їх збори

Опубліковано Ніною Скибою 24 березень 2017 р.

Згодом у своєму “Фейсбук” активістка Ніна Скиба зазначила, що вчора, в готелі Айвенго, проходила зустіч партії регіонала Клименка “Успішна країна”.

Клименко найняв декількох продажних шкур, організаторів, які забезпечили з’їзд масовкою. Більшість людей знала лише про те, що їде на збори якоїсь громадської організації, куди саме, трималося в таємниці до останнього. Знали лише, що там їх смачно покормлять і трохи грошенят дадуть (усе це є в поясненнях міліції). Хто той дядько з екрана якому жалілися на погане життя в Україні, звичайно ж поняття не мали і що він вже три роки в розшуку теж для них було новиною, або ж робили вигляд, що не знають. Висновок такий: риги готуються до чергових виборів і підготовлюють ґрунт для себе“, – йдеться у повідомленні.

Про все те, що відбулось вчора ввечері.Вчора, в готелі Айвенго, проходила зустіч партії регіонала Клименка "Успішна к…

Опубліковано Ніною Скибою 25 березень 2017 р.

Тим часом, як повідомив Відділ комунікації поліції Рівненської області, правоохоронці миттєво зреагували, прибувши за викликом, не допустивши порушень публічної безпеки та порядку.

Збори, в яких брали участь майже 30 осіб, проводилися у формі телемосту із партійним керівником. Близько 19 години у конференц-зал розважального закладу увірвалися 30 громадських активістів, які почали поводитися агресивно.

Словесна перепалка тривала недовго, адже на місце виклику негайно прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронцям вдалося втихомирити присутніх та не допустити сутичок. Відтак майно у закладі не пошкоджене. До медичного закладу ніхто не звертався.

Зі слів учасників конфлікту, вони з’явилися перевірити законність проведення такого заходу. Після спілкування з поліцейськими близько 23 години усі були відпущені.

Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Правоохоронці проводять перевірку.