Чоловік загинув під колесами некерованого авто. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Селище до поліції надійшло 26 березня по десятій годині ранку.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 66-річний власник автомобіля «Mercedes-Benz 200» припаркував його на території підсобних приміщень неподалік житлового будинку. Вранці, аби прогріти транспортний засіб, завів двигун і вийшов із салону. Однак авто, яке до того ж стояло на невеличкому спуску, почало рухатися. Його власник намагався власними силами зупинити некеровану машину, однак у результаті опинився під її колесами. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Попередньо поліцейські встановили, що в автомобілі був несправний ручний гальмівний важіль. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідолмяє Відділ комунікації поліції Рівненської області.