Фракцію “Громадського контролю” в Рівненській міськради вирішили розпустити. Таке рішення озвучив голова партії Роман Деисюк. Щоправда, деякі члени фракції вважають це “цирком одного клоуна”.

Так, депутат Роман Яворський у своєму “Фейсбук” зазначив, що заяви Денисюка щодо розпуску фракції – піар.

“Роман Денисюк організував цирк одного клоуна. Вчора ми зустрічались з ним, домовилися, що сьогодні після засідання Ради зберемося фракцією і обговоримо питання, які його турбують. Але ввечері якісь сили сподвигли його опублікувати амбіційний папірчик із партійним бланком, щоб стати головним ньюзмейкером вечора.

Я розумію, що як голова нової партії Роман Денисюк хоче піаритися, приймати гучні рішення. Бо донині йому це вдавалося слабенько, лише дякуючи наявності фракції “Громадський контроль” у Рівнераді про однойменну партію ще не забули рівняни. Але ж дешевий піар на болючих для міста темах – це не той спосіб, який допоможе здобути довіру рівнян.

Хочу нагадати молодому лідеру партії, котрий хотів влаштувати свою одноосібну диктатуру в фракції, що депутатом мене призначила не партія, а вибрали люди. Особисто мене – мешканці Боярки та Тинного. З якого дива Роман пропонує мені скласти повноваження депутата? Я й не член його партії і ніколи не був. Хай автор ідеї розпуску фракції піде до моїх виборців і пояснить чому хоче забрати у них депутата. Якщо вийде звідти сухим, було б цікаво послухати які в нього враження від спілкування з народом.

Великий “стратег” Роман Денисюк зрозумій, що партійної диктатури не вийде. Якщо як лідер партії ти хочеш працювати за кращими зразками совдепу, якщо демократія – це перепона для твого Его, амбіцій, твого “Я”, то ти став на дорогу в нікуди. Шкода, що ти хорониш свою політичну кар’єру заледве її розпочавши. Але це твій вибір“, – йдеться у повідомлення.

Роман Денисюк (Roman Denysyuk) організував цирк одного клоуна. Вчора ми зустрічались з ним, домовилися, що сьогодні післ…

Опубліковано Романом Яворським 28 березень 2017 р.

Тим часом Роман Денисюк зачитав заяву щодо розпуску фракції під час засідання сесії. А рішення пояснив тив, що хоче поставити крапку в “псевдоєдності” партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Фракцію “Громадського контролю” у Рівненській міськраді розпустили незаконно