Поліція Рівненщини продовжує пошуки Ігоря Чайки – тернопільського прокурора, якого підозрюють в стрілянині у власного власного батька. В’ячеслав Чайка нині у лікарні. Дружину потерпілого нападник застрелив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вбивство адвоката в Дубному розслідує прокуратура

Дружину батька — 43-річну адвокатку Віту Шаблій прокурор Ігор Чайка у Дубні встиг таки застрелити.

фото Володимира Миколайчука

Екс-начальник обласного управління міліції та екс-кандидат на посаду очільника національної поліції України В’ячеслав Чайка, якого хотів застрелити власний син, дав ексклюзивне інтерв’ю ТСН.

За його словами, у той день він порався по господарству на вулиці. Коли побачив, що десь немає дружини, розповідає, що пішов за нею у будинок. Там почув постріли. Вже поранений кинувся на нападника та звалив його з ніг. Спочатку, каже, не розгледів обличчя стрілка та згодом побачив, що це його старший син Ігор. Коли ж намагався його зупинити – син вистрелив у батька. В’ячеслав Чайка його звалив, той ж натягнув йому на голову куртку та почав бити пістолетом. Коли ж батько зумів вирватися і в будинку побачив розстріляну дружину.

Колеги Чайки з Тернопільської обласної прокуратури шоковані звісткою, що їхній співробітник, про якого можуть сказати тільки хороше, вчинив таке жорстоке вбивство.

На роботі він не з’являвся. Правоохоронці остерігаються, що Ігор Чайка міг вчинити самогубство.

Нагадаємо, вбивство адвоката та поранення її чоловіка сталося ввечері 1 квітня у Дубно. Як повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков, причетним до вчинення цього злочину може бути старший син потерпілого від першого шлюбу.