На Закарпатті завершилися фінальні змагання ХХІV Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» з плавання та волейболу серед дітей з вадами слуху.

У спартакіаді брали участь збірні команди Кіровоградської, Житомирської, Тернопільської, Одеської, Полтавської, Херсонської, Дніпропетровської, Черкаської, Чернігівської, Харківської, Львівської, Закарпатської, Рівненської областей та міста Київ.

– У змаганнях з плавання серед дітей з вадами слуху Євген Козлюк виборов дві золоті нагороди на дистанціях 50 м, 100 м та «срібло» на дистанції 200 м (комплексне плавання, тренер-викладач – Заслужений тренер України з плавання Ольга Палюх). У змаганнях з волейболу серед юнаків з вадами слуху збірна команда Рівненської області, яка була сформована на базі Острозької спеціальної школи-інтернату, посіла у загальному командному заліку четверте місце. Команда дівчат здобула п’яте місце. Тренер збірних команд – тренер-викладач Рівненської обласної ДЮСШ інвалідів тренер ІІ категорії з волейболу Олександр Шевчук, – розповів директор Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів» Сергій Левчик.