Водій BMW на території тубдиспансеру в Рівному, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожної обстановки та наїхав на придорожній люк. Це сталося 7 квітня.

Внаслідок цього автомобіль інерційно продовжив рух та зіткнувся з деревом з лівого боку дороги. Автомобіль отримав механічні пошкодження.

При спілкуванні з водієм було помічено явні ознаки алкогольного спяніння,тому водію було запропоновано пройти тест на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці ДТП, на що водій погодився. Від огляду на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі водій відмовився у присутності 2 свідків установленому Законом порядку. Результат огляду становив – 3, 25 проміле.

Раніше 36-річний водій приитягався до адмінвідповідальності за ч 1 ст.130 (керування у стані сп’янінн) КУпАП, а також за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП. В силу всіх обставин, а також доказів інспектори склали на водія протокол за ст.124 (скоєння ДТП) КУпАП, а також за ч.2 ст.130 (керування у стані сп’яніння, повторність) КУпАП та ч.1 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП, повідомляють у патрульній поліції Рівного.