Групи реагування патрульної поліції області за минулий тиждень склали 21 адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, один з яких — на іноземця.

Так, шостого квітня, у селі Корчів’я Костопільського району, поліцейські зупинили автомобіль «Volkswagen Crafter», яким керував 55-річний громадянин Німеччини. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у нього явні ознаки сп’яніння. Результат освідчення — 1,9 проміле.

З’ясувалося, що напередодні він забрав з дому документи у співмешканки, у якої й проживав у селі Малий Мидськ,  а саме: паспорт громадянина України, візу, закордонний паспорт та грошові кошти в розмірі чотири тисячі 500 євро та зник в невідомому напрямку. Вона й повідомила до поліції.

Сьогодні Костопільський районний суд позбавив чоловіка права керувати транспортними засобами на рік та зобов’язав сплатити штраф у розмірі 10 тисяч 200  гривень.

Крім того, поліцейські груп реагування патрульної поліції склали чотирнипротоколи за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння у Здолбунівському  районі, три — у Млинівському районі, по два — у Дубенському, Дубровицькому, Острозькому, Рівненському та Варашівському районах і по одному — на Радивилівщині, Кореччині та Зарічненщині, поідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.