В одній із крамниць Рівного продавець помітив двох невідомих чоловіків, які викрали дві пляшки коньяку. Зловмисники, не вагаючись, вдарили продавця та втекли з місця. Поліцейські встановили грабіжників, які вже дають покази у поліції.

Близько 15 години до магазину, що на вулиці Княгині Ольги обласного центру, зайшли двоє невідомих чоловіків. Один з них узяв з прилавку дві пляшки коньяку та вже направився до виходу. Та пильний продавець помітив протиправні дії чоловіка і намагався затримати його. У цей час інший зловмисник вже брав солодощі. Довго не роздумуючи, грабіжник з алкоголем, аби подолати перешкоду, вдарив ногою у живіт продавця, і обоє кинулися навтьоки.

Продавець торгового закладу одразу повідомив до поліції і на місце події прибула слідчо-оперативна група.

За фактом грабежу, вчиненого повторно, поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції вже наступного дня встановили осіб, зловмисників. Ними виявилися 25-ти та 34-річні жителі обласного центру. Обидва вже скоїли не одну крадіжку в Рівному. Крім того, старший з них перебуває на обліку у поліції як особа, причетна до незаконного обігу наркотиків.

«34-річному рівнянину слідчі вже повідомили про підозру у скоєнні грабежу та крадіжки, вчиненої у лютому цьогоріч, — повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. — Також поліцейські підготували клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту».

Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Щодо іншого учасника протиправних дій правоохоронці проводять слідчі дії, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.