Цьогоріч Вербна неділя відзначається 9 квітня. Так, сьогодні у храмах Рівного відбуваються сяткові богослужіння, а також освячують гілочки верби. Як це відбувалося – пропонуємо переглянути у фотодобірці порталу “КРАПКА“.

У Свято-Воскресенському соборі освячувати гілочки верби розпочали ввечері 8 квітня.Також вербу святили і на ранковій службі о 7 годині ранку та освячуватимуть з 9 години.Другу ранкову службу, яка відбувалася у соборі очолив архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон.Окрім того, у цей день архієпископ Рівненський та Острозький причащав прихожан храму.За освяченими гілочками до храму прийшло чимало прихожан.

Люди вітали один одного зі святом та обмінювалися побажаннями.Священики ж побажали всім віри та пам’ятати, що несе в собі Вербна неділя і завжди у своєму житті залишати місце для Бога.Не я б’ю, верба б’є, за тиждень Великдень – лунало звідусіль.

Так само звечора 8 квітня почали освячувати вербні гілочки й у Свято-Покровському соборі.

Також у храмі відбулися святкові служби вже на Вербну неділю о 7 та о 9 годині ранку.Велолюдно було і в Покровському соборі.

А за освяченими гілочками верби прихожани стояли в чергах.Священики побажали всім віри та завжди залишати у своєму серці місце для Бога. А також нагадали, яке значення має Вербна неділя для християн.

Портал “КРАПКА” вітає усіх із Вербною неділею! Бажаємо Вам весняного настрою, свіжих ідей, Божого благословіння і віри у те, що все обов’язково буде добре! Не я б’ю, верба…