Пообіді, 8 квітня, на перехресті вулиць Мельника та Шухевича патрульні помітили моторолер без державного номерного знаку. Побачивши службовий автомобіль, водій двоколісного транспорту пришвидшився та звернув у двір. З метою недопущення травмування кермувальника скутера, патрульні вирішили продовжити піше переслідування останнього.

Зупинивши моторолер на території гаражних кооперативів інспектори встановили, що 23-річний водій позбавлений права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Кермувальник мав явні ознаки сп’яніння, однак проходити освідування відмовився.

Також, під час поверхневої перевірки полісмени виявили 2 відеокамери зовнішнього спостереження, походження яких рівнянин пояснити зміг. Щодо водія полісмени винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (не мав посвідчення водія), ч.6 ст.121 КУпАП (відсутній державний номерний знак), ч.3 ст.126 КУпАП (позбавлений права керування) та склали протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (керування у стані сп’яніння, по відмові, повторність).

Для встановлення шляхів походження відеокамер у рівнянина на місце події прибули слідчі, повідомляють у патрульній поліції Рівного.