У Рівному вібдулось відкриття фотовиставки вагітних “Пузата мама-2017”. Майже 30 вагітних стали учасниками фотозйомок, які відбувались майже два тижні.

Тож, сьогодні рівнянам презентували результат роботи. Виставка відкрилась у ТЦ “Злата Плаза” у Сімейному кафе “Базікало” (3 пов).

Над образами вагітних працювала ціла команда професіоналів. Зйомки відбувались у фотостудії GARNEphoto за підтримки інтернет-магазину Garne.com.ua.

Фотографували учасниць “Пузатої мами” Дмитро Шпак  та  Марина Худаніч. Під кожен образ вагітної підбирався малюнок – боді-арт, візаж створювали  Оксана Біла та  Катерина Алексієвець.

– Вражень від фотозйомок у мене дуже багато, – ділиться враженями вагітна рівнянка Наталія Островська.- Після фотосесії у мене був надзвичайно хороший день. От, що означає зарядитись позитивом із самого ранку. Вцілому, це був незабутній момент і корисний досвід.

Животики вагітним розмальовували Юлія Горуна та Марія Горуна, фейс-арт студія “Щасливе дитинство”,яка доречі є учасницею цьогорічного проекту.

– Кожній мамі в такому особливому стані хочеться підкреслити свою привабливість і своє становище- пояснює Марія Горуна.- Малюнки на животиках- це своєрідна терапія, адже процес малювання – це легкий масаж, приємний і розслабляючий для мами і її малюка. Я використовую аквагрим, який легко змивається водою. Це абсолютно безпечна фарба, ніякої шкоди діткам та мамам вона не завдасть.

Тож побачити фотовиставку вагітних та оцінити результат роботи усієї творчої команди проекту «Пузата мама-2016» можна щодня з 10 до 21 год. на 3-му поверсі ТЦ «Злата Плаза»  у Сімейному кафе “Базікало” (3 пов).. Виставка триватиме до кінця травня.

Також учасниці “пузатої мами” впродовж майже двох місяців вдвідували тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, попереду – вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу – феєричне шоу, де усі учасниці “Пузатої мами-2017” вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. Фінал “Пузатої мами -2017” відбудеться у “Сталевій Горі”.

Окрім цього, мами відвідують заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці “Пузатої мами” у Родинному центрі “Сімейка”,  Центрі розвитку дитини “Радік” та Клубі Свідомого батьківства “Мозаїка”.

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули “Яммі Маммі”, психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Данилова нададуть корисну інформацію для майбутніх мам.

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі “Манхеттен” та EgoClub, а аквааеробіку для них проведе Сімейний центр “Мама, тато, я” у басейні Центру Здоров`я та Краси «АкваРай» та інструктор Марина Попова- Веремчук у басейні розважально-оздоровчого комплексу “Підкова”.

Оксана КРАВЕЦЬ