9 років позбавлення волі — такий вирок виніс Дубенський міськрайонний суд 34-річному місцевому жителю за вбивство прийтельки. Чоловік нестиме відповідальність, передбачену ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Обвинувачений вини у суді не визнав, повністю заперечував свою причетність до спричинення тілесних ушкоджень своїй знайомій, від яких настала її смерть.

Однак, у ході досудового розслідування вставлено, а в суді Дубенською місцевою прокуратурою доведено, що на початку лютого 2016 року зловмисник у ході словесного конфлікту умисно задав 36-річній приятельці не менше 10 ударів кулаками по голові та не менше 4 ударів кулаками і ногами в область грудної клітки.

Від численних ударів по різних частинах тілах жінці стало зле, і невдовзі вона померла.

Висновок судово-медичної експертизи показав, що окрім численних синців та забоїв, у жінки також виявлено переломи ребер і крововиливи в головний мозок, що призвело до його набряку.

Вирок суду законної сили ще не набрав. Упродовж місяця учасники судового процесу мають право на його оскарження, повідомляють у прокуратурі.