66-річна здолбунівчанка проживала у квартирі на дев’ятому поверсі одна. Жінку постійно відвідували дочки та онуки, оскільки та мала психічні розлади. А 2 травня вона вистрибнула з балкону. Від отриманих у результаті падіння травм жінка загинула на місці події.

Тож, найімовірніше, що цей стан підштовхнув її на відчайдушний крок. Вона стрибнула зі свого балкону, поклавши у кишеню паспорт громадянина України та номери телефонів своїх дітей.

Тіло жінки помітив 25-річний місцевий мешканець та одразу викликав швидку та повідомив до поліції. Медики, що прибули на місце події, лише констатували смерть жінки.

Оглянувши квартиру, поліцейські виявили на столі гроші та записку, у якій загибла запевняє нікого не звинувачувати у її смерті, адже вчинила так з власної волі, бо не могла жити в такому душевному стані.

Для проведення перевірки правоохоронці за цим фактом розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.