30 квітня відбулися місцеві вибори в Бокіймівській ОТГ Млинівського району, а також в Озерецькій сільській раді, що на Володимиреччині.

Претендентів на голову Бокіймівської сільської ради територіальної громади було п’ятеро. У голосуванні взяли участь 2535 осіб, або 58,68 відсотка виборців від їх загальної кількості. Найбільшу підтримку громади – 1142 голоси – отримав самовисуванець, колишній Смордвівський сільський голова Сергій Павлюк.

Водночас, до складу депутатів ради ТГ увійшли: 9 із ВО «Батьківщина», по 4 представники партій БПП «Солідарність» та «Аграрна Партія», один – партії «УКРОП», троє – самовисуванці. А також на одному з округів будуть призначені перевибори.

За результатами виборів Озерецької сільської ради Володимирецького району сільським головою обрано Олександра Федорука, який обіймав посаду секретаря сільради, члена ВО «Батьківщина». Його кандидатуру підтримали 257 виборців. Загалом у голосуванні брали участь 377, або 51,93 відсотка виборців від їх загальної кількості, повідомляють у Рівненській облраді.