Учасниці “Пузатої мами – 2017” напередодні фінальної частини проекту провели день у Кінно-спортивному клубі “Патріот”, що знаходиться у  селі Козлин, за 17 км від міста Рівне.

У затишному місці, поряд із сосновим лісом матусі насолоджувались гарним сервісом та бездоганно красивою природою.

Тут є все для хорошого та активного сімейного відпочинку у будній день чи вихідні. На території комплексу є дитячий майданчик, смачна кухня, прокат велосипедів, уроки верхової ізди для дітей та дорослих, а також басейн та готель.

Учасницям проекту “Пузата мама”  провели екскурсію конюшнею справжніх породистих чемпіонів. Тут вагітні влаштвали справжні фотозйомки із скакунами.

Зауважимо, що так звана іпотерапія для майбутніх мам є своєрідним релаксом, такі сеанси спілкування з кіньми дозволяють розслабитись та налаштовують на позитив. Це не лише чудовий варіант для проведення дозвілля, а й хороше заняття майбутніх матусь та дітлахів.

– Для мене – це прекрасний день у чудовому місці. Заклад просто вражає своїм затишком та водночас різними активностями – величезною територією, басейном, уроками верхової ізди.Тепер я знаю, де проводитиму час із родиною, адже це гарна альтернативна нашому звичному відпочинку на вихідні, – розповідає учасниця проекту Оксана Вільчинська.

Після екскурсій та прогулянки майбутніх матусь пригощали смачними стравами від затишного ресторану, розміщеного на території комплексу.

 

Оксана КРАВЕЦЬ