Вони особливі. Молодята з обмеженими можливостями та, як самі кажуть, безмежними почуттями. В обох нелегка доля і своя історія. Та незважаючи на це Юрій Островський та Уляна Унгурянова довели, що їм все під силу. Сьогодні на їх очах сльози щастя, а на руках обручки, які поєднали пару сімейними узами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному поберуться особливі молодята

У Рівному побралися особливі молодята [ФОТО]

Юрій та Уляна познайомилися в інтернеті більше року тому. Дівчина родом із Кривого Рогу, Юрій – з Луцька, проте нині мешкає у Рівному. Він має вади з народження, а Уляна стала інвалідом у 20-річному віці. Пересуватися вона може, хіба що повзаючи по квартирі.
Після піврічної переписки в інтернеті вони зустрілися і через кілька днів вирішили одружитися.
– Я, як жабка-мандрівниця приїхала в Рівне з Кривого Рогу, чого лише не зробиш через кохання, – посміхаючись зазначає Уляна. – Чесно скажу, вже не вірила, що колись зможу відчути справжнє щастя, але, зустрівши Юру — зрозуміла, що кохання і… я щаслива. Він справжній чоловік і надіюся, що тепер у нас все буде добре.

Юрій ж на запитання, що ж він відчув у РАГСі, віджартовується, мовляв вже попрощався із свободою.

– Тепер все буде добре, я щасливий, що Уляна поруч, – зізнається Юрій.
А “хрещена мама” подружжя, голова правління громадської організації “БРІС” Алла Рабійчук додає, Юрій та Уляна кажуть, що розуміють усю серйозність свого вибору, але переконують – хочуть бути разом.

– Вони сказали мені: “Розуміємо, що ми обоє інваліди, і буде не легко, але жити один без одного буде ще важче”. Вони вірять у Бога, долю і в те, що все у них буде добре. Юрій та Уляна по справжньому щасливі. Аби організувати святкову церемонію, я поставила на ноги, чи не пів міста. У результаті наші молодята отримали й урочисту церемонію розпису, і весільний банкет, і навіть перший танець, –  розповідає Алла Рабійчук.
Церемонію одруження парі допомогли організувати меценати. Їх візочки в приміщення РАЦСу та назад допомагали заносити небайдужі.Привітати молодят прийшло чимало охочих. Коли ж вони давали шлюбні обіцянки, то присутні ледве стримували сльози на очах. А під час першого танцю молодят, візки яких кружляли танцюристи, у всіх просто затамувало подих.

Нині ж новостворене подружжя мріє про спільне майбутнє та надіється, що їх сімя зможе отримати хоча б невеличку кімнату в гуртожитку. Наразі ж вони проживають у кімнаті, яку орендує Юрій.

Вікторія РИЧКО