На винуватців пошкодження асфальтобетонного покриття та проведення робіт без належного узгодження патрульні склали ряд адмінматеріалів.

Ще 2 травня патрульні отримали звернення інформаційного характеру про те, що на вулиці Кавказькій невідомі особи встановлюють паркан, на думку заявника, для незаконного будівництво.

Коли інспетори прибули на вказане місце, вони виявили пошкодження асфальтобетонного покриття 50×50 см, глибиною 60 см, вздовж тротуару встановлений паркан довжиною 42 м. Ці роботи проводились без узгодження з уповноваженим підпозділом національної поліції. На 32-річного громадянина, який пошкодив покриття тротуару патрульні склали протокол за ст. 139 КУпАП (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення).

А після того як був встановлений відповідальний за ці роботи, сьогодні на посадову особу-замовника винесли постанову за ч.2 та ч.3 ст.140 КУпАП (об’єднано за ч.2 ст.36 КУпАП (штраф за ч.3 ст.140 КУпАП )).

Громадянин порушив визначений порядок погодження з уповноваженим підрозділом Національної поліції проведення робіт на вулицях, а саме виконував роботи по встановленню паркану без узгодження з Національною поліцією та порушив нормативи щодо обладнання на вулицях місць провадження робіт, а також виконував роботи по встановленню паркану в межах вулиці, не облаштувавши при цьому місце виконання робіт технічними засобами регулювання дорожнього руху згідно узгодженої схеми, )відсутні будь-які дорожні знаки).

Застосоване адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 680 грн. Вручена вимога (припис), повідомляють у патрульній поліції Рівного.