Рівненські паломники повернулися із першої поїздки до святинь та історичних місць Кам’янець-Подільського та Хотина.

Паломництво відбувалося під духовною опікою священиків. Паломників супроводжували головний координатор паломницького центру «Воскресіння» протоієрей Миколай Капітула, прес-секретар Рівненської єпархії протоієрей Василій Рудніцький та ігумен Димитрій (Ющак).

У Кам’янець-Подільському прочан зустрів протоієрей Олександр Цісар, який дуже цікаво розповів для рівненських паломників про історію та сьогодення Кам’янця. Особливістю паломництва стала Божественна літургія, яку рівняни з дозволу настоятеля прот. Олександра мали можливість звершити в древньому Петро-Павлівському храмі.

По завершенні богослужіння паломники подякували настоятелю та парафіянам за теплий прийом і побажали благоденства і розвитку для справжньої Української Православної Церкви на Поділлі. В свою чергу отець Олександр з парафіянами пригостив рівненських прочан запашними короваями та подякував рівнянам за спільне богослужіння, запросивши ще неодноразово приїжджати до Кам’янець-Подільського, адже це славне українське місто здавна славне своїми святинями та історичними місцями.

Після літургії протоієрей Олександр провів змістовну екскурсію вулицями міста під час якої прочани мали можливість помолитися і в інших храмах Кам’янця. Також рівняни мали можливість помилуватися фортецями Кам’янець-Подільського та Хотина, повідомляють у Рівненській єпархії.