Восьмого та дев’ятого травня на Рівненщині заплановано проведення близько 70 масових заходів з нагоди відзначення пам’ятних дат. Публічну безпеку та громадський порядок забезпечуватимуть понад 500 поліцейських та членів громадських формувань.

Восьмого травня на території Рівненщини заплановано проведення 23 масових заходів, приурочених Дню пам’яті та примирення, у яких буде задіяно понад 130 поліцейських та членів громадських формувань. Дев’ятого травня планується близько 50 заходів з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Правопорядок забезпечуватиме майже 400 правоохоронців.

Крім того, правоохоронці Рівненщини забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок під час проведення у ці дні спортивних та інших масових заходів. Зокрема, 8 травня відбудеться футбольний матч першої ліги ЧемпіонатуУкраїни, між командами «Верес» (Рівне) та «Оболонь Бровар» (Київ).Поліцейські закликають громадян дотримуватися правопорядку та не створювати конфліктних ситуацій, поідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.