21-річна Анна Марчук зі Здолбунова стала учасницею телевізійного шоу “Панянка – селянка”. На кілька днів дівчина помінялася ролями з “панянкою” із Черкас Веронікою Нечипоренко, яка нині мешкає разом із своїм хлопцем у Києві.

Анна одружила в 18 років. Втім сімейне життя у неї тривало недовго. Нині дівчина розлучена та проживає із батьками. Для того, щоб придбати одяг вона по кілька місяців відкладає кошти. Дівчина працює медсестрою процедурного кабінету в Рівненській обласній дитячій лікарні. За це отримує 1500 гривень, з них майже 600 – витрачає на дорогу. Після роботи допомогає батькам по господарстві.

Вероніка – “панянка” з паралельного для Анни світу. Нині вона проживає разом зі своїм хлопцем у Києві та звикла дозволити собі все, що забажає.

“Перевтілення” для неї почалося у Рівному, куди дівчина приїхала на залізничний вокзал. Звідти вже вирушила в Здолбунів.

Анна ж отримала від Вероніки ключі від квартири та попереду її чекало кілька днів столичного життя.

Для обох дівчат такий обмін став справжнім випробуванням. Адже Анна вчилася бути столичною леді, а Вероніка – відчула всі барви сільського життя.

Анна ж зрозуміла, що не готова йти на всі жертви заради краси, щоб стати справжньою панянкою.

Як відбувалося перевтілення і обмін ролями у дівчат – більше у відео програми.