16 пляшок алкоголю, різноманітні напої, солодощі та інші продукти харчування, загальною вартістю близько шести тисяч гривень, викрав 17-річний житель селища Соснове Березнівського району з місцевого кафе.

З фактом крадіжки, поєднаної із проникненням до приміщення, триває досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу хлопцеві. Також правоохоронці перевіряють його можливу причетність до інших аналогічних злочинів.

До слова, хлопець неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Нині він перебуває на іспитовому строку. Частину з викраденого поліцейські виявили у будинку, де юнак проживає разом із матір’ю. Грошима хлопець розпорядився на власний розсуд та впродовж тижня смакував тим, що поцупив, повідомляють у відділі комунікації ГУ НП України в Рівненській області.