Фестиваль-конкурс “Ми талановиті” відбудеться у Рівному. Участь у ньому беруть виконавці, віком від 10 до 35 років у жанрах академічного, народного та естрадного співу у номінаціях соло та ансамблі. Цьогоріч такий фестиваль у місті відбувається вже в п’яте.

Кожен учасник конкурсу виконує 2 твори під акомпанемент або під фонограму (-1), загальною тривалістю не більше 10 хвилин. Один з творів виконується обов’язково українською мовою.

У відбіркових турах та в фіналі, члени журі оцінюватимуть конкурсантів за 10-бальною шкалою. Зокрема, зважатимуть на творчі дані конкурсанта, майстерність володіння голосом, художній рівень постановки, культуру виконання, акторську майстерність, відповідність репертуару віковій категорії та сценічного образу.

За словами представниці оргкомітету фестивалю «Ми талановиті. Мегаподія» Ольги Вакуленко, з кожним роком все більше учасників долучається до заходу.

– А це свідчить, що в рівнян є інтерес до такого конкурсу та є таланти, які варті уваги. На цьогорічний фестиваль вже зареєструвалося 70 учасників. Вони впродовж трьох днів змагатимуться за перемогу. А фінал фестивалю пройде перед концертом відомого репера Ярмака, який приїздить у Рівне 25 червня. Саме він разом із членами журі й обере трійку переможців конкурсу, які матимуть змогу виступити на одній сцені з зірками шоу-бізнесу – репером Ярмаком, учасниками гуртів “DZIDZIO”, “Mozgi” та “Ляпис-98”, – зазначає Ольга Вакуленко.

Нагадаємо, минулоріч переможці фестивалю виступали в рамках «Мегаподії» разом з артистами гумор – шоу «Вар’яти», гуртами «The Hardkiss» та «Мозгі». «Ми талановиті» відбувається у рамках проекту «Рівне – місто унікальних подій».

До слова, минулого року отримали “Квиток на сцену” та виступили на «Мегаподії»:
бiтбоксер Богдан Стаднюк, діджей EfecKt, вокаліст Віталій Буняк, вокальний колектив – гурт MellRose, танцювальний дует Two Brothers та ансамбль сучасного танцю WHY NOT. А також переможець інтернет-голосування на “Приз глядацьких симпатій”- Аліна Ляшук.