Майстер-клас “Секс та гроші” відбудеться у Рівному.

Організатори заходу – тренінговий центр “ЛОТОС-ІНВЕСТ” зазначають, що відвідувачі отримають цікавий, ітригуючий і корисний для благополуччя майстер-клас.

Адже, чомусь у когось багато грошей, а хтось ледь зводить кінці з кінцями, при цьому старт у цих людей був однаковий. Справа у тому, що в людей одні закони, а в грошей – зовсім інші. Тому, якщо хочете багатіти, потрібно знати правила, за якими живуть і приходять або ж ідуть від вас гроші. І секс у цьому відіграє досить важливу роль.

Так, на майстер-класі ви отримаєте ці безцінні знання, дослідите, як у вашому житті співвідносяться ресурси, які ви отримуєте чи віддаєте з проявом сексуальності та задоволення, і за бажання навіть зможете відкоректувати цей баланс.

Автор і ведучий заходу Анатолий Вовк – Сімейний психолог. Психотерапевт, системний розстановник (Метод Берта Хеллінгера). Закінчив Рівненський Державний Гуманітарний Університет – Спеціальність «Психолог в освітніх закладах», Українську Асоціацію Психотерапевтів – Спеціальність «Сімейна психотерапія», Київський навчальний проект інституту психології «Садалмелік» – Спеціальність «Сімейний розстановник – метод Берта Хеллінгера», Інститут психології імені Г. Костюка АПН України – Cертифікат підвищення кваліфікації.

Дата проведення: 19.06 о 19.00. Тривалість 3 години. Реєстрація за телефоном (067)3621131

публікація здійснена в рамках інформаційного партнества