Сьогодні вони красиві, щасливі, з усмішкою на обличчі згадують найяскравіші моменти шкільного життя, піджартовують над вчителями, урочисто пройшлися центром Рівного на честь свого свята, а дехто навіть проїхався лімузином. Так випускники 2017 року в обласному центрі прощалися із своїм шкільним життям.

Вручення атестатів

Розпочалося святкування випускних у Рівному ще в день із урочистих вручень атестатів, привітань від батьків і вчителів, а також слів подяки від учнів. Так, цьогоріч в обласному центрі з школою попрощалися 1191 одинадцятикласників.

У більшості шкіл атестати вручали в самих навчальних закладах, хоча були й такі, що проводили урочистості в будинках культури.

Цього дня учні не втратили можливості пожартувати над вчителями, а також подякувати їм за довгі 11 років терпіння і турботи.

Звучали й пісні про школу, зокрема гурту “Скрябін”.

Також під час урочистостей випускники згадали найяскравіші моменти шкільного життя.

Парад випускників

Продовжилося святкування вже традиційним парадом випускників у супроводі військового оркестру.

Випускники разом із вчителями та батьками, з синьо-жовтими кульками та прапорами України урочистою ходою пройшли вулицею Соборною від парку культури та відпочинку імені Т. Шевченка й до майдану Незалежності.

До слова, цьогоріч більшість випускників були з синьо-жовтими стрічками, а дехто навіть одягнутий у символічних синьо-жовтих відтінках.

А цьогорічний парад випускників у Рівному став ювілейним. Адже саме 20 років тому в 1997, рівненські випускники вперше пройшлися центральною вулицею на честь свого свята.

Урочисте привітання на майдані Незалежності

Завершилася офіційна частина святкування випускного урочистими привітаннями на майдані Незалежності.

Випускники приймали вітання від вчителів, батьків і чиновників. Всі побажали щасливої життєвої дороги та здійснення мрій у їх вже самостійному, дорослому житті. Проте наголосили не забувати про своє рідне місто, школу та дім.

Також батьки приготували сюрприз для випускників – танцювальний флешмоб.

А завершилося святкування традиційним запуском кульок у небо.

Після цього випускники відправилися на випускний бал, дехто на лімузинах. Такі елітні авто для своїх дітей замовили батьки центру “Надії”.

Ними випускники й вирушили на продовження святкування свого вечору.

А завершиться святкування випускних вечорів вже традиційною зустріччю сонця у різних куточках міста насвітанку 25 червня.