Централізоване гаряче водопостачання відновлять у Рівному по завершенню ремонтних робіт у теплових мережах. Триватимуть вони приблизно місять. Відтак передбачається, що гаряча вода в кранах рівнян з’явиться на початку серпня.

Як повідомив директор “Рівнетеплoенерго” Степaн Кoропецький, за результатами гідравлічних випробовувань, 50% мереж потребують ремонту та проведення повторних випробовувань.

– Наразі ремонтні роботи активно ведуться. Та на жаль, ресурс не повністю дозволяє робити це швидко, бо є проблеми з дебіторською заборгованістю. Зараз лише населення заборгувало нам за послуги більше 95 мільйонів гривень. Для нашого підприємства це дуже багато. А за газ ми маємо розраховуватися. Так, 92% коштів, які надходять на наш рахунок, перераховуються на газ. Тому про точні дати, коли вімкнемо гарячу воду зараз сказати важко. Думаю, до кінця липня ми завершимо ремонт. Відтак, вже в серпні для більшості будинків Рівного відновимо гаряче подопостачання, – зазначив Степан Коропецький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що гаряча вода з’явиться у липні. Втім результати  гідравлічних випробовувань мереж виявилися гіршими, ніж очікували на підприємтсві.