Рівняни знову нарікають на переповнені контейнери біля будинків, де має вивозити відходи “Санком-Рівне”.

Так, зранку 8 липня на вулиці М. Вовчка сміття знову вивалювалося з баків, кажуть мешканці. А також діляться фото “сміттєвих натюрмортів”.

 

До слова, проблеми зі сміттям у Рівному вже стали звичним явищем. Так, під час засідання сесії міськради мешкака вулиці Київської заявила, що біля їх будинку в смітті, яке не вивозять вчасно, вже почали заводитися щурі. Схожу ситуацію спостерігали й мешканці вулиці Княгині Ольги.

Нагадаємо, скарги рівнян, ультиматуми міських чиновників і депутатів та перенесення дня «Ч» не допомогли. Місцеве підприємство з вивезення побутових відходів «Санком» виправилося менш ніж на місяць – допоки сміття замість нього в частини споживачів вивозило «КАТП-1728». Коли ж до роботи повернулося «Санком-Рівне», то в місті знову почалися пробеми зі сміттям.

У свою чергу міський голова обіцяв «дати «Санкому» копня під зад», якщо підприємство не почне нормально працювати. Дату, до якої «Санкому» давали час виправитися – вже кілька разів переносили. Нині ж про подальшу долю підриємства чиновники мовчать, а рівняни чекають, коли ж сміття вивозитиметься за обіцяним графіком. До слова, директор підприємства Микола Горбачук обіцяв, що ситуація владнається ще два місяці тому. Втім, рівняни так і продовжуть ділитися фото переповнених контейнерів.