Сезон відпусток саме в розпалі, а це означає, що перед тим, як вирушати на відпочинок, варто подбати про безпеку своєї домівки. Адже літо – період крадіжок. Тож порожні квартири та навіть офіси стають мішенню для зловмисників. Так, лише цьогоріч у Рівному зафіксовано 107 випадків квартирних крадіжок і 22 проникнення у приватні будинки. Як захистити свою домівку —  читайте далі.

Правоохоронці зазначають, що найбільш надійним способом є встановлення сигналізації або ж камери відеоспостереження. Останній варіант краще підходить для приватних будинків та офісів.

Адже у такому випадку, якщо хтось проникне в приміщення, спрацюють спеціальні датчики. Відтак,  це дозволить  затримати крадія, та й речі залишаться цілими і неушкодженими.

У Рівному лідером надання послуг із встановлення систем захисту приміщень є компанія “Еl-roi”. Їй рівняни можуть довірити не лише безпеку свого будинку, а й офісу та інших приміщень.

Серед послуг, які надають спеціалісти, — це професійне відеоспостереження, встановлення та обслуговування охоронної і пожежної сигналізацій, унікальна система “Розумний будинок”, яка дозволить вам перекласти свої турботи на плечі професіоналів, і низка інших.

Влітку ж чи не найбільш актуальними є послуги з охорони житлових, виробничих та комерційних приміщень. Відтак, спеціалісти компанії пропонують широкий комплекс заходів, спрямованих на всебічний захист об’єкта, охорону якого замовляє клієнт. Адже безпека передбачає не тільки обмеження доступу на територію сторонніх осіб, але й попередження аварійних ситуацій. Тому, довіряючи охорону своєї домівки чи іншого приміщення “Еl-roi”, ви зможете повноцінно насолодитися відпочинком, а про безпеку вашої нерухомості подбають професіонали.

Більше того, щоб звільнити себе від зайвих клопотів, ви можете замовити послугу “Розумний будинок” від  “Еl-roi”. Вона має дуже багато можливостей. Як одну з найважливіших і цікавих функцій можна виділити систему опалення та кондиціювання, тобто автоматичне регулювання температури повітря в залежності від часу доби і зовнішніх чинників.

Також “Розумний будинок” відповідає за енерго- та водопостачання, пожежну безпеку і сигналізацію. При цьому здійснюється автоматичний виклик відповідних служб у разі порушення кордонів закритої території. Це ыдеальний варіант для безпеки та повноцінного функціонування вашого будинку на період літньої відпустки, чи не так?

Ще одним приємним моментом є те, що управління усіма доступними ресурсами можна здійснювати з одного пульта. Адже система налаштовується індивідуально під кожного користувача з урахуванням всіх його бажань і потреб. Тому можете бути впевненими, що «Розумний будинок» від “Еl-roi” абсолютно точно підтверджує вислів:”Мій дім – моя фортеця”.

А більше інформації про послуги компанії можна дізнатися на сайті el-roi.com.ua

Також отримати консультацію можна за номером телефону: (067) 364-66-46 та, написавши на електронну адресу: icm@el-roi.com.ua

Чекаємо вас за адресою: м.Рівне, вул.Щаслива, 14.

Відпочивайте спокійно, а про безпеку та комфорт вашої домівки подбає “Еl-roi”!

на правах реклами