Жити в Європі, не виїжджаючи з Рівного, тепер не мрія, а реальність. Адже рівнянам пропонують новий рівень життя у сучасному екологічному комплексі “На Щасливому”. Забудовник дбає не лише, щоб оселя була збудована з якісних матеріалів, але й приділяє особливу увагу безпеці та комфорту своїх клієнтів. Відтак, у квартирах встановлюють броньовані протипожежні двері, а в під’їздах та на території — відеонагляд. Не забули в “щасливому містечку” й про красу та зручність прибудинкової території.

Чимало рівненських родин вже знайшли своє щастя і відчули переваги проживання у цьому житловому масиві. Ми ж пропонуємо вам дізнатися про 3 причини, чому варто обирати квартири саме у ЖК “На Щасливому”. А висновки — робіть самі.

Якість будівництва, якість матеріалів, якість життя

Кожен із нас мріє жити у комфортній, а головне безпечній оселі. Саме для таких клієнтів й збудований житловий комплекс. І це можуть підтвердити десятки родин, які вже відчули переваги проживання у квартирах “На Щасливому”.

Це й не дивно, адже будинки об’єднують у собі все необхідне — нові інженерні системи та комунікації, передові технології будівництва, екологічність і сучасну архітектуру. Більше того, усі будівлі забудовник зводить із якісних, сертифікованих матеріалів, які відповідають державним нормам, цілком безпечні для здоров’я і пристосовані саме до кліматичних умови у Рівному.

А, дбаючи про комфорт своїх клієнтів, будинки вже оснащені звукоізоляцією і мають утеплений фасад. При їх споруджені використовуються енергозберігаючі технології, зовнішні стіни утеплені пінополістирольними плитами, перекриття залізобетонні, а панорамні вікна з зовнішньою ламінацією, ще й обладнані москітними сітками. Це дозволяє не лише позбутися зайвих клопотів, думаючи, як утеплити дім, заощадити на оплаті комунальних послуг, а й насолодитися тишею і гармонією у своїй оселі. А що ж ще потрібно для щастя?

Комфортний світ серед міської метушні

І це ще не все. Нині ж “На Щасливому” створено маленьке містечко з усіма зручностями великого міста та такою, омріяною багатьма, гармонією і спокоєм.

Житловий комплекс поєднав у собі приємну архітектуру та високу якість будівель із розвинутою інфраструктурою поруч.

Так, рівняни, які проживають у “щасливому містечку”, можуть не турбуватися про те, де припаркувати своє авто, адже забудовник передбачив для цього спеціальний паркінг. Більше того, можна не хвилюватися про безпеку машини, бо поруч із будівлями розміщені відеокамери.

Подбали “На Щасливому” й про пішоходів, облаштувавши пішохідні зони та доріжки.

А для маленьких мешканців у “щасливому містечку” передбачені сучасні дитячі та спортивні майданчики для ігор та занять спортом. Виготовлені вони з безпечних та якісних матеріалів, аби батьки могли не хвилюватися про дозвілля своїх дітей.

Подбав забудовник і про любителів відпочити біля будинку — тут встановлені зручні лавочки, облаштовані спеціальні місця поруч із фруктовими деревами та альтанки.

А з вікна оселі можна спостерігати прекрасний краєвид і спеціально створений ландшафтний дизайн. Відтак, навіть найвибагливіші родини знайдуть тут все необхідне для свого сімейного затишку та щастя.

Більше того, дбаючи про вашу зручність, дозвілля і економію часу, “На Щасливому” вже облаштовано торгові заклади, де можна знайти все необхідне для дому, автомийку, магазин квітів, зоомагазин, магазин будматеріалів, гіпермаркет дверей, аптеку, салон краси, кав’ярню. А також поруч розташовані тенісний корт, фонтани, дитсадок та інші необхідні заклади.

Добре відома приказка говорить, що успішна людина має збудувати дім, посадити дерево та народити сина. Про реалізацію перших двох пунктів для вас – вже подбали “На Щасливому”! Тому вам залишається лише насолоджуватися сімейним життям і спілкуванням із близькими людьми поруч у своїй затишній оселі.

Безпека та комфорт понад усе!

Своєрідною “родзинкою” житлового комплексу є особливий підхід до рівня безпеки мешканців. Адже у квартирах вже зроблено все, щоб ви почували себе комфортно й безпечно — встановлені броньовані двері, а навколо території — відеонагляд.

Проте, дбаючи про своїх клієнтів, забудовник пропонує додаткові засоби зручності та безпеки від партнерів. Зокрема, встановлення та обслуговування сучасних охоронної і пожежної сигналізацій, а також унікальну систему “Розумний будинок”. І все це за вигідною ціною і, звісно, ж знижками для мешканців “щасливого містечка”. А поки ви думаєте, яку квартиру обрати — інші вже насолоджуються своїм щастям і європейським рівнем життя “На Щасливому”.

Житловий комплекс “На Щасливому” – територія здійснення мрій і реалізації найсміливіших планів. Бажаєте долучитися до числа щасливчиків, які вже відчули новий рівень життя у Рівному?

Тоді вас чекають за адресою: м. Рівне, вул. Лермонтова 4а

Детальніша інформація за номерами телефонів: 097-30-29-600, 098-83-22-840

А обрати будинок, який вам до вподоби можна на сайті.

Щастя є, воно поруч і “На Щасливому” знають, як вам його подарувати!

на правах реклами