Пам’ять старшого лейтенанта Владислава Рильського, який загинув під час проведення антитерористичної операції на Сході України, вшанували в Острозі. Заходи відбулися 20 липня. Саме цього дня Владиславу мало б виповнитися 25 років.

Покласти квіти до пам’ятної дошки на приміщенні НВК «Школа І – ІІІ ст. – гімназія» і вшанувати пам’ять Героя прийшли рідні та близькі загиблого.

Фото: “Замкова гора”

Нагадаємо, Владислав Рильський брав участь в АТО з 24 травня 2014 року. З перших днів у зоні проведення операції взвод під керівництвом офіцера ніс службу на блок-постах в Донецькій області. Уміле керівництво взводом та постійне вдосконалення навичок підлеглого особового складу дало змогу керівництву бригади створити із взводу штурмову групу для знищення терористів у безпосередньому зіткненні з противником.

Загинув 13 серпня 2014 року від артилерійського обстрілу під час виконання завдань в зоні бойових дій біля Новосвітлівки.

20 серпня на центральній площі Острога відбулося останнє прощання. Похований в м. Острог Рівненської області.

21 жовтня 2014 року Указом Президента України № 817/2014 від 21.10.2014 року старший лейтенант Рильський В.О. за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений та нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).