Обрати європейську квартиру своєї мрії у новому, комфортному, а головне екологічному мікрорайоні Рівного можна не виходячи з дому. Адже «На Щасливому» дбають про ваш час і зручність, тому всю необхідну інформацію, а також детальний опис і зображення будинків  розмістили на своєму сайті.

Забудовник працює відкрито та піклується про те, щоб рівняни були впевнені в якості житла, яке обирають. І в цьому вже переконалися десятки щасливих родин, які знайшли свій комфорт і затишок у новеньких будинках.

Житло в «щасливому» містечку будується із якісних, сучасних та екологічних матеріалів. Придбавши квартиру тут, вам не потрібно думати про те, як забезпечити комфортні умови проживання у будь-яку пору року та заощадити на оплаті комунальних послуг, –  забудовник передбачив це при спорудженні будинку.  Адже кожен будинок «На Щасливому» збудований із застосуванням енергозберігаючих технологій. Відтак,  зовнішні стіни утеплені пінополістирольними плитами, товщиною 100 мм, а також вимурувані з цегли марки М-100. Плити перекриття – залізобетонні, вони відповідають технічним вимогам, згідно з ДСТУ, та сертифіковані.

І це ще не все. Панорамні вікна у «щасливих» будинках зроблені з шестикамерного профілю, товщиною 75мм, системи «Epsilon» із зовнішньою ламінацією та обладнані москітними сітками. А склопакети в них подвійні та енергозберігаючі.

Кожна квартира вже має встановлені броньовані, протипожежні, сертифіковані двері, бо «На Щасливому» дбають про вашу безпеку та відчуття захищеності у власній оселі.

Система водопостачання і каналізація зроблена з використанням продукції «KAN therm» німецького виробництва. Усі труби в квартирах металопластикові та поліпропіленові. Відтак, ви на довгі роки щасливого життя можете забути про проблеми з каналізацією, тож залишається лише насолоджуватися комфортним проживанням у своїй оселі.

Окрім того, усі квартири «На Щасливому» оснащені системою автономного опалення, яка монтується “під ключ” . Зокрема, тут встановлені котли італійської компанії “Beretta” з двома теплообмінниками. Тобто в якості обладнання ви можете бути впевнені.

А ще в кожній оселі вже є радіатори виробництва Туреччини та Німеччини від концерну “DAIKIN” з автоматичним терморегулюванням “Herz” (Австрія) та рушникосушка.

Тим часом електромережа в «щасливих» будинках зроблена в повному обсязі. Зокрема, встановлено розетки та вимикачі фірми «El-Bi» (Туреччина). Внутрішньоквартирні щити розподілені за групами споживання (кімнати, кухня, санвузол). Коридорне освітлення регулюється датчиками руху, що дозволяє заощаджувати при сплаті за електроенергію.

Більше того, кожен будинок має високоякісний ліфт світового класу від фірми «ОТIS». Він характеризується високим рівнем комфорту та безпеки. Оздоблення вхідної групи, ліфтових холів виконано з сучасних декоративних матеріалів. Тому ліфти не лише зручні та безпечні, а й красиві.

Тому життя “На Щасливому” – це не лише комфорт і безпека, а й європейський рівень якості у рідному місті.

Нагадаємо, також, дбаючи про вашу зручність, дозвілля і економію часу, “На Щасливому” вже облаштовано торгові заклади, де можна знайти все необхідне для дому, автомийку, магазин квітів, зоомагазин, магазин будматеріалів, гіпермаркет дверей, аптеку, салон краси, кав’ярню. А також поруч розташовані тенісний корт, фонтани, дитсадок та інші необхідні заклади.

Ви ще в роздумах, де краще обрати квартиру для здійснення своїх мрій і щасливого життя? Тоді вам  – «На Щасливе»! Тут ви переконаєтеся, що рай на землі існує, і для вас він може бути у рідному місті, адже щасливі родини вже живуть у найкращому мікрорайоні Рівного!

А обрати свою «порцію щастя» можна на сайті. Тут ви знайдете всю актуальну інформацію щодо спорудження будинків, розміщення квартир і їх оснащення.

Також на вас чекають за адресою: м. Рівне, вул. Лермонтова 4-А.

Детальніша інформація – за номерами телефонів: 097-30-29-600, 098-83-22-840.

на правах реклами