Кращі друзі жінки – це прикраси, говорить добре відома приказка. Тим часом у Рівному пропонують якісні та стильні прикраси не лише для жінок, а й для всіх охочих від ювелірного дому ZARINA.

Адже ZARINA – є законодавцем української ювелірної моди, сміливо експериментує з дизайном, новими технологіями та матеріалами. Зокрема, Ювелірний Дім ZARINA одним з перших став використовувати у виробництві прикрас біле золото, чорні і коньячні діаманти.

Нині мережа ювелірного дому ZARINA складаться із 45 бутиків – власних та франчайзингових дає можливість купувати прикраси ZARINA у всіх куточках нашої країни.

У ZARINA найширша на ювелірному ринку України представленість прикрас із камінням діамантової групи, а також кольоровими коштовними та напівкоштовними каменями.

А колекція весільних прикрас ZARINA вражає своєю елегантністю та неповторністю. Обручки класичні та з діамантами, із червоного, жовтого, білого золота чи у їх поєднанні, сережки для нареченої, кольє та браслети – ці прикраси зроблять Ваш образ у день весілля незабутнім, особливим та гармонійним. З міцного кохання, довіри та з ZARINA легко розпочинати подружнє життя.

Придбати прикраси ZARINA у Рівному можна за адресою вул. Макарова, 23, ТРЦ “Екватор”

Довідки за тел. (0362) 68 32 47

на правах реклами