Море, сонце, пляж і готель “все включено” для комфортного відпочинку. А що ж ще потрібно для щастя влітку? Нині лідером серед курортних країн для літнього відпочинку серед рівнян є Турція. Саме ця країна манить теплим сонечком, комфортним кліматом, особливим духом Сходу та цікавою історією, обовитою легендами. Та й різноманіття готелів у Туреччині вражає, адже в кожному курортному місті представлено по кілька популярних мереж, які пропонують свої послуги.

Втім, саме при виборі готелю рівняни часто задаються питанням, який ж краще, аби відпочинок у ньому приніс справді незабутні враження та задоволення? Відповідь на нього допоможемо знайти у нашому матеріалі.

Нині турагенства пропонують неймовірний вибір готелів у курортних містечках на будь-який смак і гаманець. А тим рівнянам, хто планує свій відпочинок у Турції досвідчені представники туристичної справи радять зупинитися у мережі готелів “Рegasos” в курортному містечку Анталія. Діють готелі цієї мережі й в інших містах Туречиини.

Варто зазначити, що мережа цих готелів задоволить потреби навіть найвибагливіших клієнтів, адже тут є все, що потрібно для незабутнього відпочинку та релаксу. Так, в Анталії на території поруч розміщені відразу три готелі “Рegasos Royal Hotel”, “Рegasos Resort Hotel” і “Рegasos Сlub Hotel”.

Відпочиваючі мають можливість користуватися усіма зручностями, які є у кожному з них. А обрати найкращі послуги та дозвілля є з чого.

 

Адже “Рegasos” – це п’ятизірковий готель із власним піщаним пляжем, басейнами, ресторанами, дискотекою та іншими розвагами для відпочиваючих.

Окрім того, тут постійно діють дитячі шоу та розважальні програми для наймолодших відвідувачів із аніматорами.

Тому поки батьки насолоджуються відпочинком, про їх дітей дбають професіонали, які забезпечують цікаве дозвілля.

Відтак, мережа готелів вважається лідером серед варіантів, які пропонуються для сімейного відпочинку.

Знайдуть тут “свою порцію задоволення” і закохані пари та дружні компанії – СПА, ресторани, дискотека та розважальні шоу допоможуть прикрасити дозвілля тих, хто бажає релаксу та яскравих емоцій.

А для того, щоб відпочиваючі почували себе комфортно та затишно, із більшості номерів готелю пропонується вигляд із вікна прямісінько на море. А в самих номерах є все, що потрібно для комфортного відпочинку.

На території ж готелю ростуть пальми та інші екзотичні рослини, які додають особливої атмосфери відпочинку та манять духом Сходу.

У свою чергу персонал готелю дбає про зручність і комфорт відпочиваючих. Тут завжди чисто, затишно, зручно, весело, ціково та смачно.

Тому рівняни, які шукають варіант для безтурботного, комфортного та незабутнього відпочинку – обирають мережу готелів “Рegasos”.

на правах реклами