Вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах. Їх називають найвеселішими, найдрайвовішими та найлегендарнішими гуртами і не дарма, адже їх пісні та відео мають шанувальників не тільки в Україні, а й навіть за кордоном!

Мова йде про гурти «DZIDZIO», Сергія Міхалка з «Ляпис-98» та «MOZGI».

А вже 9 вересня, ці популярні артисти завітають до Рівного та запалять всіх присутніх на стадіоні «Мототрек» старими відомими піснями та новими хітами. За словами організаторів заходу – івент- агенції «Мегаподія», очікується справді грандіозний концерт, вражаюче світлове шоу, потужний звук , а рівнянам та гостям міста ці запальні виконавці подарують масу емоцій та справжнє свято.

Та і це не все. Вже наступного дня, в неділю, 10 вересня до Рівного з великим сольним концертом приїде найбажаніший співак країни, підкорювач жіночих сердець – Олег Винник. Кожен його виступ – це незабутнє шоу, фантастичний сплав ліричного голосу, мегапотужної енергетики, щирості, загального шаленства й ейфорії – саме той випадок, коли «счастья много не бывает!»

Отож, Рівне не пропусти!!! 9 вересня – великий концерт «Мегаподія», а 10 вересня- незабутній виступ Олега Винника на стадіон «Мототрек». Початок концертів о 18 годині.

Зацікавило? Тоді поспішай. Кількість місць обмежено!

🎫 Квитки можна придбати тут:

➡ Злата Плаза магазин MUZZON / 46-04-22

➡ Автовокзал магазин MUZZON / 46-08-66

➡ Брендована палатка МЕГАПОДІЇ на майдані Незалежності

➡ Мережа брендованих кав’ярень «BARKAS COFE»

➡ Мережа кав’ярень «БАЗІКАЛО»

➡ Кав’ярня «DOMINO» (Курчатова 18)

➡ Придбати Он-Лайн: kasa.in.ua

публікація здійснена в рамках інформаційного партнерства